New Orleans Saints tilbageløb af Kamaras kontraktforlængelse er et mysterium?

New Orleans Saints tilbageløb af Kamaras kontraktforlængelse er et mysterium?

New Orleans Saints-stjernen Alvin Kamara forlod den sidste dag af holdets minitræningslejr tidligt på grund af en kontraktstrid. Selvom hans nuværende kontrakt har to år tilbage, er han faktisk en udløber.

Kamaras kontrakt i 2025 er på 25 millioner dollars, inklusive en ikke-garanteret grundløn på 22,4 millioner dollar. Dette sidste år af kontrakten vil naturligvis ikke blive fuldført, og fornyelse eller omstrukturering er næsten den eneste måde for Kamara at blive hos holdet til næste gang. sæson Ifølge rapporter foretrækker Kamara selv at omstrukturere kontrakten.

Ud over at søge en kontraktforlængelse er Kamara også villig til at acceptere en omstruktureret kontrakt. Denne tilgang kan øge hans indkomst i 2024 (i øjeblikket $11,8 millioner) og samtidig give sikkerhed for hans ophold i 2025. Men i modsætning til kontraktjusteringerne for mange andre spillere. , Kamaras kontrakt er ikke blevet ændret af Saints denne offseason.

Selvom Kamara og de hellige har forhandlet uden for sæsonen, er de stadig langt fra at nå til enighed. Retningen af ​​forhandlingerne i de kommende uger vil være værd at være meget opmærksom på, da Kamara vil få en bøde på 50.000 dollars om dagen, hvis han vælger at sidde. ud af træningslejren Den femdobbelte Pro Bowl running back havde en kombineret løbe- og pasnings-yardage på 1.160 i 13 kampe i sidste sæson, hvilket var et lavpunkt i karrieren, men det beviste også hans allround-evne.

I de seneste år har højlønsfornyelser for veteran-runbacks ikke været almindelige, men hold har rykket hurtigt i 2024-offsæsonen for at tilføje forstærkninger til backfielden Christian McCaffrey fik også en lønforhøjelse med de nye 49ers nfl trøjer, og Kamara kan få gavn af denne potentielle kædereaktion, om New Orleans-holdet vil åbne en ny forhandlingsrunde for en kontraktforlængelse eller omorganisering, og hvordan Kamara vil reagere, vil være noget, fans vil være opmærksomme på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *