Trek Hill søger ny kontrakt, Miami Dolphins ansigtstest

Trek Hill søger ny kontrakt, Miami Dolphins ansigtstest

For et par år siden underskrev Trek Hill en fireårig kontrakt til en værdi af 120 millioner dollars med Miami Dolphins. På det tidspunkt satte den gennemsnitlige årsløn på 30 millioner dollars en rekord for det brede modtagermarked. Men med flere top-wide modtagere, der har modtaget højere lønninger i de seneste år, virker Hills kontrakt ikke længere konkurrencedygtig.

På nuværende tidspunkt har den gennemsnitlige årsløn for wide receivers Justin Jefferson, AJ Brown og Amon-Ra St. Brown oversteget $30 millioner, og selv Hills holdkammerat Jaylen Weddles rookie-kontrakt inkluderer højere garanterede penge end Hills Miami-kontrakt. Med kun et års garanterede penge tilbage i Hills nuværende kontrakt, søger stjernemodtageren naturligvis en ny kontrakt.

Hill sagde, at han er glad for at se andre brede modtagere få høje lønninger og ser frem til at få en kontrakt, der matcher hans egen værdi. Hills nuværende kontrakt udløber i 2026-sæsonen, hvor han bliver 33 år. For Dolphins kræver det omhyggelig overvejelse, om de skal tilbyde Hill en ny højtbetalende kontrakt. På den ene side er Hill stadig en af ​​ligaens bedste wide receivers, og hans hurtighed og eksplosivitet er stadig vigtige våben i holdets offensive ende. På den anden side kan Hills høje løn lægge pres på holdets fremtidige lønrum Amerikansk fodbold trøjer, især i sæsonerne 2025 og 2026, vil Dolphins stå over for et lønpres på henholdsvis $50 millioner og $56 millioner.

I sidste ende skal delfinerne veje Hills værdi og holdets fremtidige lønrum for at træffe den mest fordelagtige beslutning for holdet. Hvis Hill kan acceptere en kontrakt lidt lavere end ligaens maksimale løn, så er muligheden for, at de to sider når frem til en kontraktforlængelsesaftale, stadig meget høj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *