Robbie Gold formåede ikke at finde et nyt hold og besluttede til sidst at afslutte sin karriere

Robbie Gold formåede ikke at finde et nyt hold og besluttede til sidst at afslutte sin karriere

Da San Francisco 49ers valgte kickeren Jack Moody i tredje runde af 2023-draften, har veteran-kickeren Robbie Gold åbenbart ikke længere mulighed for at blive hos San Francisco 49ers. Allerede i juli sidste år udtrykte Robbie Gold sin vilje til at fortsætte med at spille, men desværre havde holdet fundet en mere passende mulighed. Robbie Gold mødte ikke et nyt hold, og i desperation kunne han kun vælge at sige farvel til NFL-trøjen og forlade banen for altid.

“Det rigtige tidspunkt dukkede ikke op,” sagde Gold i et interview med Matt Miocco. “I slutningen af ​​sæsonen havde jeg mulighed for at slutte mig til en divisionsrival fra San Francisco-holdet, men jeg tænkte på det tidspunkt, kan tre uger ændre min karriere? Kan tre uger ændre, hvad jeg ønsker at opnå som spiller ?”

Robbie Gold iført en San Francisco 49ers trøje

Denne bemærkning kan referere til New York Giants. På grund af Graham Gaynors skade prøvede New York-holdet adskillige veteran-kickere i november, inklusive Gold. Robbie Gold nåede ikke til enighed med Giants, og i begyndelsen af ​​december annoncerede han sin pensionering.

Golds karriere spændte over Bears, Giants og 49ers og spillede i alt 282 regulære sæson- og playoff-kampe. Den tidligere udraftede spiller lavede alle 29 field goal-forsøg i slutspillet og fastholdt en perfekt rekord på 39-til-39 i ekstra point-spark (XP). Men sådan enestående præstation var ikke nok til at overbevise 49ers om at beholde ham efter hans kontrakt udløb, hvilket er et andet aspekt, som Gold nævnte i interviewet.

Selvom Robbie Gold måtte trække sig, vandt hans enestående playoff-præstation og længden af ​​hans karriere stadig fans respekt. Iført nfl trøjer fra forskellige hold brugte han præcist skydning til at hjælpe holdet med at score i kritiske øjeblikke og efterlod også mange uforglemmelige øjeblikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *